Vezérlés

A kiváló tervezésnek és gyártásnak köszönhetően, a norvég elektromos fűtőpanelek kellemes meleget adnak otthona számára. Hangtalan működése mellett, modern, letisztult megjelenése teszi egyedivé. A beépített digitális hőérzékelő a 0,05°C-os hőmérsékletingadozást is képes mérni és ehhez igazodva szabályozza a szoba hőmérsékletét. Vezérlése több módon is megvalósítható. Elérhető a manuális vagy akár a nyitáskapcsolóval ellátott vezérlőkapcsoló is. A Nobo fűtőpanel szinte összes típusa vezérelhető okostelefon vagy tablet segítségével. Ami, valljuk be, a gyorsan fejlődő világunkban talán már nélkülözhetetlen.

A legnépszerűbb modell, a NOBO Fjord tetején elhelyezett termosztátnak köszönhetően minden panel külön vezérelhető. Tehát nem kell központi rendszerben gondolkoznunk, ha több helyiséget szeretnénk fűteni, mivel egymástól függetlenül fel tudjuk fűteni az egyes helyiségeket.

Az elegáns megjelenéséről híres Oslo Glass modellt az innovatív technológiai megoldások teszik kiemelkedővé a többi közül. Alaptartozéka az ún. NCU-1S termosztát, mely lehetővé teszi a panelek független vezérlését, ezáltal takarékos üzemeltetést elérve. Akár okostelefonunk rácsatlakoztatásával is.

A természetes cirkuláción alapuló NOBO Oslo modell, illetve a levegő-áramoltatású Nordic Light rendszere szintén kibővíthető okostelefonos vezérléssel.

Vezérlés” menüpontunkban megtalálja többek között az okostelefonról, tabletről vezérelhető központi rádiófrekvenciás jeladó és vezérlő árát. Ennek segítségével könnyen és egyszerűen beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, a kívánt helyiségben.

Comments are closed