NOBO termosztátok

A fűtőpanelek alacsony energiafogyasztása mellett a termosztátok programozással vagy távvezérléssel történő irányítása az energiatakarékos működést is lehetővé teszik minden NOBO fűtőpanelhez. Igény esetén a helyiségek hőmérséklete külön-külön, az életvitelhez igazítva akár külföldről is irányítható.

A rádiós vezérlésű termosztátokhoz, mint az NCU-1R, NCU-2R, NCU-ER Nobo ECO HUB szükséges, hogy távolról is, akár applikáción keresztül lehessen beprogramozni őket.

A helyi programozású NCU-2T a készüléken magán programozható, így helyi beállítás teszi lehetővé, hogy akár a hét minden napjára egyedileg állítsuk be a hőmérsékletet.

A szintén helyi programozású NCU-2Te, a korábbi NCU-1S alaptermosztátot váltotta fel, mivel 2018 január 1-től az új LOT20 ECO direktíva alapján a gyártóknak az elektromos fali fűtőtesteket magasabb műszaki tartalommal kell ellátni, így megszűnt  a nem programozható termosztát.

Az új NCU-2Te előre beprogramozott heti időzítéssel van ellátva, melyhez szabadon lehet takarék és komfort hőfokot beállítani. A programok között van állandó hőmérséklettartás, irodai, lakás és hétvégi beállítások.

Újdonság, hogy a programok indítása adaptív rendszerű, mely azt jelenti, hogy az elmúlt 10 nap adataiból átlagolva úgy indítja a programbeállítást, hogy a kívánt időre már a megemelt hőmérsékletet elérje a helyiség.

A termosztát érintőfelülettel működik, így kényelmes és tiszta a használata. Billentyűzárral lehet védeni a nem kívánt állításoktól.

A fűtőpanelek alacsony energiafogyasztása mellett a termosztátok programozással vagy távvezérléssel történő irányítása az energiatakarékos működést is lehetővé teszik minden NOBO fűtőpanelhez. Igény esetén a helyiségek hőmérséklete külön-külön, az életvitelhez igazítva…Tovább ...
Rádiós, aplikációról vezérelhető típusok
Műszaki adatok
Hőmérséklet érzékenység
+/-0,05°C
Rendelkezésre álló Rádiós, aplikációról vezérelhető típusok:
Típus
Méret
Ár
Mennyiség
NCU-ER
N/A
 14 000 Ft
NCU-1R
N/A
 14 000 Ft
NCU-2R
N/A
 17 000 Ft
NCU-2T
N/A
 17 000 Ft
Műszaki adatok
Hőmérséklet érzékenység
+/-0,05 °C
Rendelkezésre álló típusok:
Típus
Méret
Ár
Mennyiség
NCU-2Te
N/A
 8 000 Ft
Tanúsítványok

Comments are closed