Minőség és design a NOBO-tól

A Safir sorozat termékfejlesztés miatt várhatóan a következő fűtési szezontól lesz rendelhető. További információért kérjük látogasson vissza hozzánk később!

A fűtésrendszerek luxuskategóriája – a fűtés megfogalmazása a design és a technikai innováció nyelvén. Egyedülálló elektromos falfűtés, amely kialakításának köszönhetően láthatatlanná válik a térben. Kivételes technológiai fejlesztések teszik utánozhatatlan megoldássá a Safir-t.

A két üvegpanel között elhelyezett elektromos vezetőréteg és a vezeték nélküli, programozható termosztátokkal vezérelhető rendszer egyedülálló a piacon. A norvég elektromos fűtésbe épített különösen érzékeny digitális hőérzékelő akár 0,05°C-os hőmérsékletkülönbséget is mér, és ennek függvényében szabályozza a szoba hőmérsékletét. Így a fűtőpanel egyenletes hőtartást biztosít.

Az új generációs elektromos fűtőtestek 0,5 W készenléti fogyasztása elsőként felelt meg az iparág 2025-ös energetikai szabványának.

A Safir sorozat termékfejlesztés miatt várhatóan a következő fűtési szezontól lesz rendelhető. További információért kérjük látogasson vissza hozzánk később!

A Safir sorozat termékfejlesztés miatt várhatóan a következő fűtési szezontól lesz rendelhető. További információért kérjük látogasson vissza hozzánk később! A fűtésrendszerek luxuskategóriája – a fűtés megfogalmazása a design és a…Tovább ...
NOBO Safir
Műszaki adatok
Teljesítmény
500-1100 W
Fűtéstechnológia
Konvekciós
Védelem
IP 24
Fröccsenő víz védelem
igen
Túlmelegedés gátló
igen
Alap tartozék
Beépített termosztát
Felület
Üvegpanel
Feszültség
230 V
Hőmérséklet érzékenység
+/-0,05°C
Készenléti fogyasztás
0,5 W
Konzol
Igen
Max. felületi hőmérséklet
80 °C
Szín
Átlátszó, tükör
Rendelkezésre álló NOBO Safir típusok:
Típus
Telj.
Méret
Szín
Ár
Mennyiség
G3R 052
500 W
140 × 30 cm
Átlátszó...
Átlátszó
 
Tanúsítványok

Comments are closed