Gazdaságos működés

A Nobo Nordic Light fűtőpanelek továbbra már nem elérhetők, de hamarosan egy új sorozat lép a helyére. Amennyiben csak ez a sorozat érdekli, kérjük, látogasson vissza hozzánk később, de addig is ajánljuk szíves figyelmébe a többi termékünket!

Azonnali válasz a gazdaságosan megvalósítható fűtésre – ez a NOBO Nordic Light. A levegő-áramoltatású gazdaságos elektromos fűtés elülső légkivezetéses kialakításának célja, hogy a szoba minden pontján egyenletesen oszlassa el a meleget.

Az elektromos falfűtés beépített termosztáttal rendelkezik, amely a többi NOBO fűtőpanel termosztáthoz hasonlóan akár 0,05°Cos hőmérsékletingadozást is mér, így költséghatékonyság szempontjából kiemelkedő eredmény érhető el, és nem kell lemondani az állandó melegről.

A NOBO fűtés kis mérete és az alkalmazott modern technikai megoldásoknak köszönhetően energiatakarékos megoldás bármelyik fűtendő helyiségbe, és mivel lábra helyezhető, így alkalmas olyan helyiségek befűtésére is, amelyek kevés falfelülettel rendelkeznek.

Az új generációs elektromos fűtés 0,5 W készenléti fogyasztása elsőként felelt meg az iparág 2025-ös energetikai szabványának.

A Nobo Nordic Light fűtőpanelek továbbra már nem elérhetők, de hamarosan egy új sorozat lép a helyére. Amennyiben csak ez a sorozat érdekli, kérjük, látogasson vissza hozzánk később, de addig…Tovább ...
NOBO Nordic Light
Műszaki adatok
Teljesítmény
500-2000 W
Fűtéstechnológia
Konvekciós
Védelem
IP 24
Fröccsenő víz védelem
igen
Túlmelegedés gátló
igen
Alap tartozék
Beépített termosztát
Felület
Acéllemez
Feszültség
230 V
Hőmérséklet érzékenység
+/-0,05°C
Készenléti fogyasztás
0,5 W
Konzol
Igen
Max. felületi hőmérséklet
80 °C
Szín
Fehér
Rendelkezésre álló NOBO Nordic Light típusok:
Típus
Telj.
Méret
Szín
Ár
Mennyiség
NFC4W-05
500 W
53 × 40 cm
Fehér
 
Tanúsítványok

Comments are closed