Rólunk

  • Tisztában vagyunk azzal, hogy körülöttünk minden változik, fejlődik, előre mozdul. Ezeket a változásokat az egyre komplexebb fogyasztói igények indukálják, és vezetnek az új innovatív megoldásokhoz. Olyanokhoz, mint a NOBO elektromos fűtés panelei
  • Mi, a melegetadunk.hu-nál tudjuk, hogy ha meleget szeretnénk otthonunkba, irodánkba nem kell szükségszerűen lemondani az esztétikumról, vagy ha találunk az ízlésünknek megfelelő fűtőpanelt, semmiképpen sem kell alkut kötni a minőség oltárán.

Hiszünk abban, hogy mindent kizárólag a legmagasabb színvonalon érdemes csinálni. Ez minden körülmények között érvényes nemcsak a munkánkra, hanem az általunk forgalmazott termékekre is. Otthonunk fűtése nem választás kérdése, egyszerűen szükség van rá. Ugyanakkor a fűtésrendszer kiépítése miatt nem kell lemondani sem a gondosan megtervezett design-ról, sem a hosszú és meghibásodás nélküli működést biztosító magas minőségről.

A fűtésrendszerek olyan fejlődésen mentek keresztül, amellyel a fűtőtestek, panelek lakberendezési tárgyakká váltak, a meleget adó tárgyak egészséges meleggel töltik meg a teret, kezünkbe adják az irányítást és így az energia-takarékos működtetés kulcsát, és nem utolsó sorban hideg napokon átmelegítik nemcsak szobáinkat, de átfázott végtagjainkat is.

Mint minden területen, az elmúlt években a fűtésrendszerek piacán is teret nyertek az első ránézésre olcsó, ám minőségükben az európai átlagot meg sem közelítő termékek. Mivel a fűtésrendszer hosszú távú befektetés, ami a havi kiadások jelentős részéért is felelős, ezért cégünk szakmai felelősséggel csak olyan Európában gyártott rendszerek forgalmazását és telepítését vállalja, amelyek még az igen magas európai átlagot is sok szempontból felülmúlják. Ennek oka, hogy nemcsak kutatás-fejlesztés és a tervezés folyik Európában, hanem maga a gyártás is a kontinensen történik.

Kizárólag olyan termékekkel foglalkozunk, melyek rendelkeznek a legmagasabb szintű szakmai tanúsítványokkal. A norvég NOBO cég elektromos fűtőpaneljei  világszínvonalat képviselnek Európában.

A Norvégiában működő NOBO Európa egyik legnagyobb elektromos fűtőpaneleket gyártó cége. Termékeire jellemző a magas technikai tartalom, a kompakt kialakítás és a letisztult skandináv design. A norvég központban folyó kutatás-fejlesztés eredményeként a tavaly bemutatott Safir sorozattal a leginnovatívabb gyártók szűk köréhez csatlakozott. Említésre méltó, hogy a NOBO már most megfelel az EU által 2025-re megfogalmazott szabványoknak

Az általunk forgalmazott fűtésrendszerek a legmagasabb színvonalat képviselik köszönhetően Európában történő gyártásuknak. A panelek – legyen szó elektromos vagy infra fűtésről – egyedülálló jellemzője a modern, letisztult formavilág, a környezetbe könnyen illeszthető, modern design. Cégünk versenyképes árakkal, nagy tapasztalattal és kiegészítő szolgáltatások széles körével áll partnerei rendelkezésére.

Comments are closed