A NOBO Safir fűtőpanel

A luxuskategóriába tartozó NOBO Safir modell kiemelkedik a többi norvég elektromos fűtőpanel közül. Az új generációs fűtőpanel elérhető több méretben is. Színét tekintve választható az átlátszó üveg vagy akár tükörként is szolgálhat otthonunkban. Így láthatatlanná válik a térben.

Tökéletes választás azok számára, akik a luxust és a letisztult designt részesítik előnyben. Az elektromos fűtőpanel árak teljesítőképességhez mérten teljesen reálisak és nem megfizethetetlenek. Számtalan előnye mellett, érdemes kiemelni, hogy ez a vezeték nélküli, programozható termosztátok által vezérelt rendszer teljesen egyedülálló a piacon. A két üvegpanel közé helyeztek el egy elektromos vezetőréteget, illetve egy különösen érzékeny hőérzékelőt, mely akár 0,05°C-os hőmérsékletkülönbséget is tud mérni. Ennek a különbségnek a függvényében változtatja a szoba hőmérsékletét.

Ha Önt is meggyőzte ez az egyedi kialakítású, kivételes technológiai fejlesztésekkel ellátott elektromos fűtőpanel, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi készséggel a rendelkezésére állunk.

Comments are closed