Függönyök, sötétítés

Egy szoba berendezéséhez a designos fűtőpanel kiválasztása csak az első lépés. Fontos, hogy a többi apró és kevésbé apró részletre is odafigyeljünk. A kevésbé apró részletekhez tartozik a függöny, a sötétítés. Ebben próbálunk most segíteni kicsit.

Még a színek és az anyagok előtt egyből döntenünk kell, hogy egyáltalán milyen típusú függönyt szeretnénk: fényáteresztő és sötétítő függöny is legyen? Esetleg lapfüggöny, hiszen ez most nagyon divatos, és rendkívül sokféle szín, minta, méret elérhető belőle. És ha nem a hagyományos függönyt választjuk, mi legyen helyette? Esetleg sávroló, pliszé, roletta, reluxa vagy szalagfüggöny?

Mielőtt még kezdene kirajzolódni a fejünkben a megoldás, egyből jön egy újabb dilemma: milyen legyen a karnis? Plafonon legyen, vagy a falon? Alig látható, keskeny fehér vagy jelentőségteljes, már-már design elemként funkcionáló egyedi, díszesebb darab?

Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásához mi a Vestahome-ot hívjuk segítségül. Ha a gyönyörű referenciamunkák képei önt is meggyőzték, kérje díjmentes helyszíni felmérésüket!

 

 

Comments are closed